easy peasy fancy pancy makeup

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

wee min første make up tutorial :) rigtig nem og hurtig fest makeup, kan nok også bruges til hverdag med mere dæmpede farver, nu skal jeg lave en 6 timers samfundsfags aflevering så det bliver bare sjovt ……… håber i har en dejlig søndag

yay my first makeup tutorial, really easy and fast party makeup, it could be used as everyday makeup with more earthy tones, now I am of to do a 6 hour social science essay so that will be fuuun …….. I hope you are having a lovely Sunday

xx

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bloglovin