DIY paper eyelashes

Det der med fester, alkohol og at være asocial

Photobucket
Photobucket

At vågne op med dunkende hovedpine og en mave der føles som om den næste vender på vrangen, væmmelige feberagtigte rystelser igennem din stakkels krop, du kan ikke huske hvor du har været, hvordan eller hvornår du kom hjem… din mund er tør som en Sahara uden syn af oaser.  tømmermændene tar deres hævn, for du har holdt de stakkels små hjerne arbejdere vågne hele natten, og nu banker de løs på indersiden af din pande.

Jeg var i byen i går, skal igen i dag men kan love jer for der ikke kommer nært så meget alkohol indenbords i dag, for selv efter en lur og tur på MacD er de der stadig .. de beskidte bæster.

Jeg er ikke et specielt socialt menneske jeg foretrækker for det meste at ha min fred og havde lov til at lave at mit sære gøjl uden nogle blander sig. Jeg har altid været lidt af en asocial type og har aldrig haft flere end 4-5 personer jeg virkelig kunne snakke med i mine vennekredse. og det har jeg faktisk ikke noget imod, for det at jeg har været så alene har givet mig tid og kedsomhed nok at til få kreativiteten til at blusse op og være noget vigtigt for mig … Nu står jeg så bare og er lidt kompetence svag når det gælder at være social og udadvendt, men jeg arbejder på det :) og nogle få gange er det også lidt rart at få hjælp af det onde stads kendt som alkohol…

Håber folk har en god juleferie men en masse hemmelige kys og dejlige gaver xx

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY paper eyelashes