Wanderlust

Jul

Photobucket

Jeg er en traditions freak, og kan simpelt hen ikke klare hvis det ikke er den perfekte jul lige efter mit hjerte. Har det så svært ved ændringer og bliver så utroligt skuffet hvis der f.eks. ikke bliver købt grapefrugt til den 25 om morgenen for det plejer vi at gøre.
Jeg elsker min jul og har svært ved at forstå at nogle overhovet ikke kan lide jul, men måske er det også fordi min jul bare er så lækker, hyggeligt og fyld med dejlige traditioner, vi holder normal dansk jul hos min farmor med and og flæskesteg, også den 25 holder vi engelsk jul hvor vi åbner vores gaver om morgenen og får gaver af julemanden i vores julestrømpe… ih altså jeg elsker det bare så meget og føler mig så heldig at jeg har en dejlig familie at holde den med.

Håber i alle får en fantastisk jul hvor i hygger en masse med dem i elsker

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanderlust