Eventyr

Art face

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Synes lige jeg ville vise jer hvad jeg har brugt en del af min tid på her på det seneste :) Et kæmpe værk af… ja mit ansigt, kan ikke rigtig siges anderledes, er glad for at jeg er færdig er lidt træt af at konstant at ha sorte finger aftryk i ansigtet ha ha
Har brugt kul til at lave det, på et meget stort papir, værket skal udstilles sammen værk fra de andre elever på BGK.

håber i kan lide det xx

8

 • Rikke Bertolt

  Hej! Fed blog!
  Kan se du har instagram som en widget, hvordan får du det? Jeg har prøvet alt, men kan ikke få det til at fungere. Har andre widgets som facebook og bloglovin. Håber virkelig at du vil hjælpe!

  xxx Rikke http://rikkebertolt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Bertolt

   Måske lave en lille guide, som jeg kan følge?
   Håber du vil hjælpe!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej skal jeg nok gøre :) men det bliver lidt senere er på min mobil :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super fedt! Tak fordi du vil hjælpe! Det kunne være dejligt, hvis jeg endelig fik det til at fungere :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • okay, ved ikke om du er premium for ellers kan man ikke få instagram som widget… Men hvis du har, så går du bare ind på webstagram og går ind på tools der finder du “Instagram Gallery for your Blog / Website” hvor du kan lave din egen widget, så kopirer du html koden og putter den som widget i den der hedder html/tekst …. håber det gav mening ?? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig fedt ud! :)
  Jeg er selv ikke speciel god til det med kul, så tommel op for at få det til at fungere så godt. Jeg håber du har nok af det der spray lak d;
  Hvor går du på BGK henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Ej, hvor fedt!! Hvor er du dygtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eventyr