Insta girl

Photography by STFFN

For et godt stykke tid siden slog Steffen Christensen en lille insta post op, om der var nogle der havde lyst til at hjælpe med nogle test billeder til et af hans fremtidigte shoots, jeg er en lille ego freak og skrev straks til ham at det kunne jeg da godt gøre, hvis han kunne bruge mig.
Efter han havde prøvet det lys af der skulle afprøves, var han så sød og spørge om jeg ville ha nogle close-ups til mig selv :) og her er nogle af resultaterne.
 photo IMG_0516_zps9a4f9531.jpg
 photo IMG_0502_zps98c3c3b3.jpg
 photo IMG_0497_zpsd113198e.jpg
 photo IMG_0521_zps35409da5.jpg
Er virkelig glad for de super flotte billeder! føler mig mega heldig at jeg har fået taget nogle smukke close-up som også er blevet redigeret så fint! kan kun sige godt om hans arbejde han er virkelig profesionel på trods af han er ret ny på scenen!

http://steffenchristensen.com/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta girl