Streetart- Gadens hårdeste hævn

Noget om image

Har før skrevet lidt om at når man er blogger skaber man sin egen lille fantasi person der lever på nettet, især mange af de populære bloggere har et meget stærkt image og gimmick for ellers fungere det ikke rigtigt.
For at man gider læse en blog skal der være en slags rød tråd i den, nu stærkere og unik den røde tråd er nu mere populær er bloggeren.
Hvis bloggeren ikke er konsekvent, om det er med hvornår de poster et blog oplæg ( hver dag, en gang om ugen ? ) så er det svært for dem der læser med at følge med. det samme gælder med hvad man rent faktisk poster.
Hvis man søger efter “fashion blog” og leder efter en mode blog er det irretrende at finde en blog med en masse andet fant ind imellem de post man faktisk gider at læse.

Jeg er så precist ingen af de ting jeg har beskrevet jeg blogger kun sjældent, det jeg blogger om er vidt forskelligt, der er ingen rigtig rød tråd, bare mig der siger ” se se jeg har lavet et eller andet, eller har et eller andet at sige”

Så hvad skal min røde tråd være? hvem er min fictionelle Alice, der lever på bloggen FoxyJones ?
Fotografi den 08-09-13 kl. 19.25Hende den totalt street style cool blogger, med kæmpe hår og mega attitude?

Fotografi den 08-09-13 kl. 19.35Pigen der sys alt fra en genbrug er guld og vintage? er super unik og tror måske lidt på stjerne tegn?
Fotografi den 08-09-13 kl. 19.27 #2Hun elsker Jane Køning, går i hvad de andre bloggere går i (sort) blogger mest om det nye tøj hun har købt, og sin kæreste/kat/hund.
Fotografi den 08-09-13 kl. 19.32Eller hende der bare fucking elsker Japan en lille smule for meget

bum bum nu må vi se …

1

  • Tascha

    Haha, tak for dagens grin. :D Meget underholdende.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Streetart- Gadens hårdeste hævn