why do i not live in neverland

chill and date night

 photo lookkopi4_zps62d54d49.jpg
 photo bluse_zpsd011fc5d.jpg
Idag har jeg kun haft et halv modul på skolen så ville ha noget dejligt behageligt på. Jeg valgte min søde, lettere nattøjs agtige, nye peplum bluse fra gina trico og nogle løse bukser med nitter ved lommerne fra primark. Senere skal jeg på “date” aften med min kæreste hvor vi skal i biografen, og se den nye hunger games film! Så jeg tror jeg opgradere mit outfit med en nederdel til den tid ;)
Cap’en er en jeg købte lidt for sjov til min kæreste han synes den var hæslig, så jeg regner med at gå med den til sommer for jeg synes den er meget fin trods mærkelig pasform.
Håber i får en dejlig weekend xx


I only had one hour of school today so i wanted to wear something compfy :) i choose my new peplum top from gina trico and loose fitting pants from primark. Later i am going out with my boyfriend for a date so i think i will upgrade my outfit with a skirt.
Hope you alle have a lovely weekend xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

why do i not live in neverland