chill and date night

Du spilder din tid

 photo sun_and_the_moon_by_digitalalicev-d4fttv4_zps63b0e561.jpg
 photo 1175470_10201271273617257_23281563_n_zpsddb1fcd1.jpg

 photo 1000975_10201271272817237_134195343_n_zps450e3421.jpg photo IMG_0611_zps4ed260aa.jpg
Lidt blandet slik, en lille samling af tegninger jeg har lavet, nogle af dem er ret gamle og nogle er fra et par dage siden. jeg vil virkeligt gerne begynde at tegne mere, ikke mindst fordi jeg gerne vil udvikle mig, men savner det også bare lidt.
når jeg er færdig med gymnasiet kunne jeg godt tænke mig at prøve at komme i lærling som tatovør, eller i hvertfald bare prøve det, tatoveringer fascinere mig meget og jeg ville synes at det var en mega fedt job.

For tiden har jeg lidt indset hvor dårligt min koncentrations evne er blevet, jeg sidder konstant med enten min computer eller mobil i hånden, og så snart min hjerne ikke er fuldstændigt fordybet i noget, så bliver de brugt. Så skal jeg lige tjekke instagram, eller Tumblr eller min mail, eller what ever! og der sker bare aldrig noget nyt.
Dette gør at jeg spilder utroligt meget af min tid på at lave ingenting, og at min hjerne bruge utroligt meget energi på at lave, ja ingenting.  Jeg vil ikke ha’ en træt uduelig hjerne! Jeg elsker internettet og at det er så nemt at dele ting og få inspiration og ikke mindst information. Men største delen af tiden er det jo ikke det jeg bruger det til, jeg udnytter simpelt hen ikke internettet effektivt.

Så i slutningen af min bøvlen, vil jeg give mig selv en lille opgave.
Hvis jeg ikke aktivt faktisk bruger internettet til noget, så skal jeg hellere helt lade hver med at bruge det, og prøve at fylde min tid ud med mere fysiske aktiviteter. Og her mener jeg ikke at jeg skal løbe en tur ( selvom jeg nok egenligt har brug for det ;) )
Jeg vil begynde at i stedet for at glo på andre kreativitet på tumblr, at lave og udøve min egen. også derefter kan jeg dele den på internettet, som den opmærksomheds freak jeg nu er…

Håber i har en god søndag

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

chill and date night