NEW BOOTS

outfit 29.11.13

 photo lookie_zps40e48c82.jpg
 photo blipblop_zps67c45ee2.jpg
 photo lookiboo_zps9511b426.jpg

Sidste år fik jeg nogle velour busker i gave af min mor men gik aldrig rigtig med dem, men fandt dem så frem her den anden dag og er virkelig begyndt at kunne lide dem! de er dejlig varme, og virkelig behagelige! også elsker jeg dem dybe blomme farve, meget mere spændende end bare sort.


last year my mum gave me a pair of velour pants and i didn’t really wear them but i found them again the other day and now i really like them! they are so warm and comfy, plus i like the beautiful plum shade much more exciting then just black.

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BOOTS