My Halloween

outfit sripey

 photo stripelook_zps8f1f51ee.jpg

 

Et lille outfit fra den anden dag, jeg går ikke særlig tit med blæser men har altid synes denne her var fin på en lidt cool beetle juice måde, hørebøfferne er fast inventar på mit hoved i vintermånederne da jeg har utroligt kulde sensitive øre, men hey så får jeg bare hørt ekstra meget musik ! win win

A little outfit from the other day, i usually dont wear blazers but i think this one has a kind of beetle juice cool charm to it, dont you think ? the headphones are glued to my head at winter time as i have very sensitive ears that hurt when it is cold, but hey at leat i get to listen to lost of music ? win win

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Halloween