A little bit about Alice

relaxed and cap’ed

 photo lookkopi_zps1b6bbebd.jpg

 

outfit fra den anden dag, undskylder for øvrigt for mine altid meget posey stillinger og ansigster.  (kan vi især lade hver med at kigge alt for meget på min fine trut mund her haha) Ved aldrig rigtig hvordan jeg skal stå og hvad jeg skal gøre især fordi jeg ikke har så meget plads at gøre godt med. ud over det er det et meget typisk afslappet outfit, en skater kjole og en stor oversize cardigan, kjolen er fra h&m og cardiganen veromoda.

I dag skal jeg kun ha to moduler men skal alligevel blive på skolen til fire tiden da jeg skal til srp vejledning, jeg skriver forøvrigt i religion og engelsk, og skal skrive om Harry Potter weee, min ynglings bog serie !!

Outfit from the other day, I apologize for my always very posey pictures and faces. (can we especially overlook my fine duck pout here haha) But i never quite know how to stand and what to do, especially since I do not have much space to work with.
This is a very typical casual outfit of mine, a skater dress and a large oversize cardigan, dress is from h&m  and the cardigan from veromoda.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little bit about Alice