relaxed and cap'ed

school

 photo look_zps08b4165a.jpg
 photo IMG_4826_zps078cada9.jpg
Havde den særeste drøm i nat, den var lidt ligsom en film, jeg elsker at drømme og kan for det meste huske alt i mine drømme som om jeg havde oplevet det i virkeligheden. synes at det er fantastisk hvad hjernen kan komme op med når resten af kroppen lader op til endnu en dag.
Undskyld for den dårlige kvalitet, billederne er taget her i morges og der var desværre ikke det mest fantastiske lys og jeg nægter at bruge blitz, det giver billederne sådan et faldt look…
Jeg håber i kan lide looket alligevel :)
xx

I had the weirdest dream last night it was like a movie, i love dreaming and i can normaly remember most of my dreams as if i had lived them in reality, i think it is amazing how the brain can do such a wonderful thing while the rest of the body recharges for the next day!

Sorry for the grainyness of the pictures, there wasn’t too much light this morning and i refuse to use the flash, it gives such a flat look the the pictures… i hope you like it anyway :)

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

relaxed and cap'ed