Fave bloggers 2#

Dagens, Trend tern

 photo looktern_zpsd867ff21.jpg

I dag skal jeg sidde og rette min srp igennem, så jeg valgte at tage det mest behagelige på som jeg har. Min kærestes ternede skjorte, der er bare et eller andet ved at havde en anden persons tøj på, man føler sig ligsom lidt mere tryg og tæt på dem. plus så er den i tern og jeg, som mange andre, er blevet lidt fanget af den trend, har en skots ternet nederdel der også snart skal i brug.
Nu må jeg hellere komme igang med at rette alle mine forfærdelige komma fejl, og sætninger der kun giver mening for en helt exclusiv klub af bøvle hoveder.


I am proof reading my big assignment today so i wanted to wear something comfy, and what is more comfy that your boyfriends shirt! there is just somthing about wearing another persons clothes, you feel so safe and close to them.
okay better get on with my work now! 
xx

3

 • Frida

  Du har simpelthen en utrolig fin stil og du er ekstrem talentfuld :) Synes lige du skulle vide det XP

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blueberry

  Elsker din stil! Er også vild med andres tøj, især min fars når det dufter af ham. Det er så tryggende!

  Blueberry.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fave bloggers 2#