MIT 2014

Det perfekte outfit!

 photo newyearlook_zps1a6252b1.jpg

Jeg er så glad og tilfreds emd mit nytårs outfit, jeg er simpelt hen så smask forelsket i min kjole, hvis jeg kunne nøjes med at gå med den resten af mine dagen uden at det var underligt ville jeg gøre det. kjolen er fra mærket MotelRocks og jeg har bestilt den over asos og i kan finde den HER
Den er især flatterende for folk som mig der er medlem af the Itty bitty titty committee (også navnet på en film der skulle være ret god, som jeg ikke har set endnu, må jeg hellere få gjort )
Jeg elsker gammeldags glamour, smukt krøllet hår, røde læber og den perfekte kjole, så bliver det altså bare ikke bedre…
I dag der har jeg bag en brownie, og senere skal jeg hjem og holde nytår med 5-6 søde piger, glæder mig til at se dem, alle da det efter hånden er et stykke tid siden, nu hvor der har været SRP og jul at se til.

Håber i får et fantastisk nytår xx


This is my newyears outfit, and i adore my dress, if i could only wear that dress for the rest of my days without it being totally weird i would.. it is from MotelRocks and i ordered it from ASOS you can find it HERE

Hope you all have a wonderfull new years eve and that 2014 will we awesome! 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT 2014