Christmas shopping outfit

Fave bloggers #1

Jeg starter en lille serie hvor jeg viser mine ynglings bloggere for tiden, og laver små illustrationer til dem. Samtidigt med det, så er jeg på udkig efter nye blogs at følge! så hvis du har en blog du tror jeg vil finde spændende, så smid en kommentar også tager jeg et kig, så kan det være jeg også ender med at lave en lille tegning af dig :)  
 photo FAVBLOGGERSNEMESIS_zpsa849bdec.jpg

 

Jeg starter hårdt ud med en af mine absolut ynglings, NEMESIS, BABE  er en fantastisk blog lavet af Marie Myrhøj Jensen, hendes stil og udstråling inspirere mig altid. Hun er bestemt ikke bange for farver eller et lidt alternativt look, og det er virkeligt noget jeg finder inspirerende! ikke nok med at hun har fantastisk stil så er hun også utrolig smuk på den der helt utroligt skandinaviske naturlige måde.
hendes blog består af en blanding af streetstyle billeder hun selv skyder rundt omkring i europa og billeder af hendes egen unikke stil.
Et must hvis man er træt af den traditionelle Blackster stil
I kan finde hende her:
http://nemesisbabe.dk


I am doing a series of my fave bloggers, and looking for new blogs to follow 

the first in my little series is the blogger NEMESIS BABE, she has an amazingly cool and different style that i just love.
You can find her here http://nemesisbabe.dk

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas shopping outfit