Jule gaver

Fave bloggers #3

Jeg starter en lille serie hvor jeg viser mine ynglings bloggere for tiden, og laver små illustrationer til dem. Samtidigt med det, så er jeg på udkig efter nye blogs at følge! så hvis du har en blog du tror jeg vil finde spændende, så smid en kommentar også tager jeg et kig, så kan det være jeg også ender med at lave en lille tegning af dig :) photo sillwblogcopy_zpsed67fc47.jpg

Sillewho er selfølgelig med på min mest læste blogs liste, ikke mindst fordi hun ligesom jeg bor i Næstved, og det altid er sjovt at stalke folk der bor i samme by som en selv.
Men Sille skriver også rigtig morsomt og har en meget humoristisk skrive stil som jeg virkeligt godt kan lide. ikke nok med hun har humor, tager hun også nogle gange lidt alvorlige emner op, som hun ganske vidst kun skraber overfalden på. Men med den skraben åbner hun op og opfordre altid til debat, i hendes kommentar felt.
Desuden er hun umådelig fin at kigge på ;) hendes stil er enkel og afslappet med et twist af rå støvler og rodet hår.

i kan finde hende på Bloggen www.sillewho.dk

Another one of my fave bloggers, Sillewho is a blogger that lives in the same town as me, and it is always fun to stalk the people living in the same town as your self. But she is also a great writer, her style is very funny and entertaining, she often writes about more serious subjects and encourages debate in the comments.
she mainly writes in Danish, but you could try Google translate if you want to have a look 

you can find her on www.sillewho.dk 

7

 • Hvor er det bare en god ide! (: følger også Sille Who!

  Jamen så tror jeg da, at du vil synes om min blog: the Luxury Factor!
  http://theluxuryfactor.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har faktisk været inde og lure på din blog et par gange, du skriver nogle rigtig gode indlæg!! troede jeg fulgte dig på bloglovin, men det kan jeg se at jeg vidst ikke har gjort, så det gør jeg nu :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jamen mange tak :D Har nemlig også fulgt din i noget tid!
   Ps. undskyld jeg kom til at poste den samme kommentar to gange – ikke meningen..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nice tak, kommer du til at poste outfit billeder selv på et tidspunkt, eller er det mest bare artikler du har tænkt tid at lave ? :) ikke fordi der er noget dårligt i det, du skriver rigtig godt, er bare nysgerrig ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tjah, har tænkt mig at være anonym lidt endnu, så tror desværre outfitbilleder bliver lidt svært (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en god ide! (: følger også Sille Who!

  Jamen så tror jeg da, at du vil synes om min blog: the Luxury Factor!
  http://theluxuryfactor.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blueberry

  Elsker også Sillewho, følger hende også;p Sikke en god idé du har dig her!

  Blueberry.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule gaver