little lumberjack outfit

My little boytoy

 photo cowboy_zps96f776e5.jpgI dag gik jeg lidt efter den androgonyne, drengede ( J-pop agtige stil hvis folk kender til det) Med mit hår skravet sammen øverste på mit hoved, så jeg fik effekten af “kort” hår. Har før i tiden sat mit hår meget sådan, synes det ligner lidt en slags fugle rede. Der er faktisk også en enkelt gang hvor jeg rendte rundt med små fugle i håret, ganske nydeligt look kan jeg fortælle jer ;)
 photo fugleharingr_zps5940e4e9.jpg
Gravede lidt i arkiverne og fandt faktisk et billede af lille 16 årige Alice med, og ganske rigtigt, noglelunde samme fritz også de små fugle. Jeg for øvrigt selv havde været ude og købe i en brude butik, og sat på spænder så jeg kunne fuldfører mit fuglerede look.

I went for the kinda androgonist look today ( or the J-pop/K-pop look if people know what that is) i scraped all my hair ontop of my head to create the look of shorter hair. a few years back, i used to often style my hair like this. I feel like it looks kinda like a birds nest. I even wore little fake birds in my hair once to complete my look,
Here is a picture of little cute 16year old hair with a birds nest on her head. I actually went out to a bridal kinda store and bougt the birds and went home and glued them on clips to wear them like this…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

little lumberjack outfit