Foxyjones.dk

SRP OUTFIT

 photo srpoutfit_zpsbe17fadc.jpg

Tænkte jeg lige ville lave en oversprings handling og give jer et lille indblik hvordan jeg ser ud når jeg skriver SRP

HALSTØRKLÆDE:  Fordi jeg som mange andre har fået den berygtede SRP syge, så ikke nok med at vi skal lide under selve SRP skrivningens kolde greb. Så har jeg også en dejlig rød tud, ondt i halsen og konstant trang til at spise en overdosis af Strepsil og håbe at jeg i min medikerede tilstand kan få kylet et par ord på papiret.

DIN SØSTERS GAMLE CARDIGAN: Bare fordi den er varm og slidt, og hun sikkert selv har haft den på da hun en gang skrev SRP

KNOLD: Du har ingen ide om hvornår du sidst var i bad, men måske din knold gør? hver dag når den et nyt stadie af fedtet kæmpe rund dreadlock. lækkert!

DAGENS MAKEUP: Er der slet ikke, i stedet er den blevet erstattet af en smuk lilla nuance under begge dine rød sprængte øjne. perfekt look i den kommende jule fest tid, siger det bare.

OBLIGATORISK NATBUKS: Er obligatorisk, og du skal slet ikke tænke på at tage normalt tøj på, du spilder alligevel te eller kaffe på det, som du desuden indtager åndsvagt store mængder af fordi det er en god undskyldning for en lille pause.

– BH: fordi den er dum, klam og irriterende. NEJ du er en freak hvis du tager BH på i SRP perioden..

Yes det er så min uniform for tiden. nu må jeg hellere tage mig sammen og lave min analyse færdig … måske laver jeg lige en kop te først… og sætte jule musik på .. og spiser frokost … eller dropper ud …


My outfit for when i am writing my big 3.rd year assignment 
xx

2

  • Dittes dag

    haha, fedt indlæg! ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha! Fedt indlæg. :D
    Hver gang jeg hører klager om SRP, får jeg dog altid lyst til at sige “bare vent.. Det er ingenting..” Det bliver endnu værre, når I skal læse videre, haha. :p

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foxyjones.dk