Outfit for christmas

we are not done yet

 photo jul_zps99dedbee.jpg

I dag skal jeg til julefrokost hos min farmor og spise en masse lækkert mad. Jeg sporter igen i turtleneck bare fordi de er så umådelige behagelige! har sat denne turtleneck sammen, med hår der er helt skravet tilbage og en stor halskæde ,der virkeligt træder frem på det “simple lærrede.” Jeg har forresten fået en masse dejlige gaver, min famile har haft et lille tema igang, hvad angår mine gaver! Det er RÆVE, har nok fået omkring 4-5 gaver med temaet ræve, ikke at jeg har noget at brokke mig over, for ræve er udentvivl det sejeste dyr i verden ;)

over and out fra Foxyjones xx

1

  • Hvor er det nice at din blog ligger inde på Lookbook.nu (: følger dig på bloglovin’!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit for christmas