Ny stil?

Au naturel

 photo haringr01_zps039bc83b.jpg
j
eg prøver for tiden at være rigtig sød imod mit hår, og er derfor stoppet med at farve det ( for første gang i omkring 5år ) og derfor som i kan se har jeg fået en dejlig stor udgroning, lækkert!
 photo haringr02_zpsd0f3b9ca.jpgDet at kunne se min egen hårfarve har faktisk været lidt af en oplevelse, for troede egenligt at jeg havde mørkebrunt hår, men niks det er en lys dansk leverpostej, eller  lidt pænere og optimistisk sagt mørkeblondt.
 photo haringr05_zps6f4fabb1.jpg
For at jeg ikke fortvivler helt og begynder at række ud efter hårfarven, så har jeg nogle gange brug for en hjælpende hånd, og noget lidt mere effektivt end bare min egen ;) photo haringr03_zps1147d9b7.jpg
Favoritten for tiden må være en hue, især fordi det er for søren mega overdrevet røv koldt i Danmark for tiden. og jeg har ikke lyst til kolde røde øre.
 photo haringr04_zps0fc513c7.jpg
… jep
 photo haringr06_zps83c3553a.jpg
Ellers er der jo altid den meget populære knold, der godt nok viser dine flotte udgroninger frem, men en knold siger også “jeg er ligeglad, jeg har en stor klump hår oven på mit hoved”
 photo haringr07_zps448609d7.jpg
Ellers så kan man jo altid lade som om det er det nye ombre look, Jeg bliver i hverfald glad hvergang jeg indser at mit ellers ret døde hår er groet en centimeter mere !


I am trying to be a little nicer to my hair, so i decided to stop dyeing it all the time, but now i have to deal with the regrowth :S but it is quite exciting seeing your own hair colour after colouring your hair for the last 5 years! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny stil?