Au naturel

Black out outfit

 photo blacklook_zps961c4a45.jpg
 photo faceblack_zps76442bbe.jpg
 photo stupid_zps88c34973.jpg
TOP: Gina Tricot PANTS: VILA  SHOES: kvickly  BAG: Fake fra Kina

Et lille blackster outfit, hvor fint altså, endda med tilhørende balenciaga taske?? NEJ okay jeg er fattig og har været i kina og blev fristet af “special price for you” “I know you student” “real leather, feel it” også snakker vi ikke mere om det ( Det gør vi faktisk for laver nok et lille indlæg om det at købe fake ting)
Vi skal nemlig snakke om mine sko! er de ikke fine? (Ved godt i ikke rigtig kan se dem, selvom jeg meget entusiastisk prøver at vise dem frem på sidste billede) men desværre har jeg faktisk slet ikke haft dem på i dag, fordi det er danmark og jeg cykler i skole, så er en lille synder, har for den sags skyld heller ikke haft cap på men nogle store pelsede øre varmere. Det er altså svært at iføre sig det tøj man har lyst til når det er -5 grader og man skal cykle i skole.
wow sikke et synder outfit jeg har på i dag.

A real little black wearing blogger outfit, i am even wearing Balenciaga?? NO not really, okay i am a poor student that has been to China and i couldn’t resist the “special price for you” “I know you student” ” feel it! real leather” and now we are going to stop talking about it..( Not really i am makeing a blogpost about buying fake things soon haha)
Talking of fake,i didn’t even wear these shoes today nor the hat, because it is really freezing in denmark at the moment, and i take the bike to school. which means i wrap up in big boots, hats and gloves… classy

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Au naturel