Kamera lir

Lazy as duck

 photo lookie_zps83a55aeb.jpg

Idag har jeg ligget og puttet i min seng til kl 12 og har derefter ikke kunne tage mig sammen til at komme ud af mine “joggin/nat” bukser, så jeg besluttede at jeg slet ikke gad havde busker på i dag. Men nu er det sådan at jeg skal i teateret senere og se skammerens datter, så følte mig ikke helt snazzy nok til det, så jeg stylede mine blå bukser med en blå blazer ,hvid T-shirt og guld halskæder og opgraderede på den måde lige mit look lidt. regner med at havde nogle lidt høje støvler på for at gøre det endnu mere præsentabelt.

I was having a totally lazy day, in sweat pants in my bed, but i had to go to the teater later, so i thougth i would keep on the sweats to be warm and cozy but smarten it up with a blazer and some gold chains

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kamera lir