Endeligt

Stripes

 photo IMG_9457_zps0e1fcc65.jpg
 photo sko01_zpscf109e7b.jpg
 photo sko02_zps9cd84c51.jpg

Har haft en lille pause, hvor jeg lige kom igang med skole igen, meget deprimerende, er virkelig ikke den største fan af det danske skole system… men nok om det! se mine flotte sko !! yay de er fra H&M og havde før luret lidt på dem da de stod nedsat fra 400 til 200 men købte dem ikke, også igår gik jeg lidt rundt og kiggede da jeg lige så et enkelt par stå tilbage til 50kr! hvor heldig kan man være, jeg var i hverfald glad, de er super fede og selvom det ikke rigtig ligner det på billederne har de en god højde til dem.
Resten af mit outfit er lidt kedeligt, bukserne fra H&M og trøjen GinaTricot. Det er alt for svært at komme op om morgenen, til at jeg kan koncentrere mig om hvad jeg skal ha på desværre. Tror jeg vil begynde at ligge tøjet ud dagen før, så kan man jo også få lov til at sove de ekstra par minutter om morgenen!

håber i har haft en god skole start :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endeligt