Det perfekte outfit!

The red scarf

 photo theredscarf_zpscc2ac89d.jpg
 photo theredscarf02_zps91865ca9.jpg
Jeg er 100% med på tartan dillen, jeg synes det er så flot og fint, og har med ærgelse stået og kigget på et pr grønne tartan busker og derefter fundet ud af at der kun var størrelse 40 tilbage, godt nok 7 af dem, men stadig kun størrelse 40, øv øv. men så fant jeg dette kæmpe mega varme og vidunderlige halstørklæde og det gjorde ligsom lidt op for at buskerne ikke var der i min størrelse. Halstørklædet er fra H&M og er lige nu nedsat til sølle 50kr, og det er virkelig et lækkert halstørklæde, det har en god stor størrelse ( kan bruge som tæppe i et snuptag) og er virkelig blødt og  varmt. tulleskørtet er også ny og er fra GinaTricot, har længe ønsket mig et, for de er altså fine.

My new wonderfull tartan scarf in action, it is from H&M and was only about 5pounds! really a good bargin, it is super big and really warm and soft, i am a fan! I am also just a big fan of the tartan trend as a whole, it is such a lovely wintery pattern, makes every outfit seem a bit wonderfull and christmasy.The skirt is also new, and from GinaTricot.

1

  • Har længe kigget efter et stort, ternet tørklæde, så mange tak for tippet! Det er virkelig lækkert!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte outfit!