Albino kid

best buddy

Photobucket
Photobucket

Lidt flere ego billeder med mine “nye” øjenbryn, de er taget af min bedste ven, han er så dejlig og sød og tager tit billeder af mig selvom han hader det og jeg altid af en eller anden grund bliver super aggressiv, når han skal tage billeder af mig! så stor tak og credit til ham <3

kan godt lide kontrasten i mellem de her billeder og de sidste to, de sidste var hvide, fine og taget ude i sneen, imens de her er meget mere rockede….
øv hvor ville ønske jeg var model,  det der med at stå foran kameraret er bare så fedt! jeg ved det lyder yderste egocentreret men er vi ikke alle det ? nogle poster billeder af deres lækre frokost og jeg poster billeder af mit ansigt.
Men ja så hvis der er nogle (amatør/aspirerende) fotografer der ikke har noget imod jeg kun er 168 så er jeg altid frisk :P

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Albino kid